H.M. Corwinstraat 28, 7576 ZD Oldenzaal
06 53 51 35 50
peter@buildtolink.com

Aan Tafel …

Aan Tafel …

In april ben ik weer begonnen met de gesprekken Aan Tafel …

Dit zijn gesprekken om startende ondernemers te adviseren op het gebied van het maken van een website.
De eerste woensdag was er helaas nog geen afspraak gemaakt, maar op de tweede woensdagochtend had ik een eerste afspraak.

De eerste afspraak was met Jurgen Ziemerink van Totaal Optiek Ziemerink in Glanerbrug. Voor het eerste corona jaar had ik ook al eens voor Jurgen enkele advertenties gemaakt en nu is  het jubileumjaar van de winkel wil hij daar graag aandacht aan geven in de media.

De eerste advertentie komt in mei op de verschillende media. We gaan wekelijks advertenties plaatsen. Deze komen op Facebook, Instagram en LinkedIn en in De Grensstreek als gedrukt maandblad. Advertenties voor Vaderdag, Moederdag, verschillende merkacties en de actie MerkWaardig. Wekelijks zullen we op de sociale media twee keer een  bericht over de winkel en de mogelijkheden voor u plaatsen.

 

De tweede afspraak was met de woordvoerder van de energietransitie De Thij. Energietransitie de Thij wil een website laten bouwen om de bewoners, zo’n 6000 te informeren over de energietransitie in hun wijk. Er kwamen een paar websites, die niets met energie te maken hebben als voorbeeld op tafel. Zo kreeg ik een goed idee wat de opdrachtgever wou en wat ik voor hun zou kunnen gaan maken. Ondertussen is de offerte gemaakt en goedgekeurd. Dus er kan begonnen worden met het ontwikkelen van de website. Maar, ja er is altijd wel ergens een maar, er moet nog een keer naar gekeken worden of het echt wel gaat worden zo zij het voor ogen hebben. Alles moet ingedekt zijn, de naam komt vast te liggen bij de stichting en de hosting wordt ondergebracht bij een partij die ik vertrouw en adviseer.

Voor de voortgang van het ontwikkelen van deze website zal ik meerdere blogs plaatsen.

De derde woensdag in april zat in niet thuis Aan Tafel …, maar in Almelo.

Sertap had mij via de mail laten weten dat zij opzoek was naar iemand die een website voor haar wou bouwen en ze had het adres via Barbara van Capricornus gekregen. In Almelo werd ik aller hartelijkst ontvangen door Sertap en haar man Tamer. Ze was echt zoekende naar hoe ze haar in Turkije gemaakte producten via internet zou kunnen gaan verkopen. Via een webshop … en die mag ik nu voor haar (Mavi Lovemade) gaan bouwen. Er is al een prachtig logo gemaakt en de kleuren voor de website zijn bepaald. Als over twee maanden de producten binnen zijn gaan we productfoto’s maken. De fotostijl is al bepaald en zal door Sertap uitgevoerd worden.

De voortgang van het ontwikkelen van deze webshop zal ik in de blog plaatsen.

In mei gaan we weer verder met de gesprekken Aan Tafel …