H.M. Corwinstraat 28, 7576 ZD Oldenzaal
06 53 51 35 50
peter@buildtolink.com

Einde van het jaar.

Einde van het jaar.

Met nog twee dagen te gaan sluiten we weer een bijzonder jaar af. Het tweede Corona jaar. Voor mij is het nu wel genoeg geweest het wordt steeds zwaarder om de regeltjes na te leven en dat maakt het toch minder leuk. Maar naast de dingen die niet leuk waren was er ook heel veel dat geweldig was. Er waren zakelijk nieuwe ideeën, nieuwe kansen en deze heb ik met beide handen gepakt. Via Compleetzijn van Jeffrey en Mandy ben ik bezig met Succes Coaching, een mooi cursus die mijn ogen nog verder opende en me meer focus voor de toekomst gaf. Ik ben er nog niet klaar mee, maar dat geldt voor alles in het leven. Enkele punten die ik in de toekomst wil gaan behalen ben ik in 2021 gestart en zijn in kleine vorm al gerealiseerd.

Voor mezelf ga ik het dan kijken of het door Succes Coaching komt of dat ik het “gewoon” toch al wou doen … Voor nu houd ik het erop dat het de cursus is die mij de stappen laat maken. Zo heb ik nog meer doelen die ik me gesteld had deels gehaald.
Enkele doelen die ik voor mezelf in het vision board gezet had en die ik visualiseerde en als mantra uitsprak:

  • een nieuwe mountainbike,
  • de tuin vernieuwen,
  • een nieuwe auto.

zijn afgelopen jaar “gerealiseerd” nog niet in de uiteindelijke vorm, maar wel geweldig stap in de goede richting.

“Kleine stapje maken samen ook een grote verandering”.

De mountainbike is er geen van €4000,-, maar heb ik dat nodig? Nee, dat niet maar het zou wel mooi zijn, dus dat is mijn doel. Nu heb ik een geweldige mountainbike, niet de super dure, maar een fiets waarmee ik jaren heerlijk mijn conditie kan opbouwen, genieten van deze mooie sport en van de prachtige natuur in Twente.
Het vernieuwen van de tuin stond al jaren op onze verlanglijst, maar nooit was er voldoende geld om het te realiseren en dit jaar was het er wel. De tuin ligt nog niet bij mijn droomhuis, maar de tuin is er.
Voor mezelf had ik een nieuwe auto gevisualiseerd, een mooie Audi, die is er nog niet, maar we hebben met deze nieuwe auto wel een mooie stap gemaakt.

Dus zo zie je dat het stellen van doelen, ze voor ogen houden en het zetten van stappen, dat laatste is niet geheel onbelangrijk gaat leiden tot resultaat!

Een doel dat ik echt helemaal alleen voor mezelf gesteld heb is het meer gaan fotograferen, het maken van een boek en een tentoonstelling. Minimaal één dag per week op pad om in en rond Oldenzaal te fotograferen, iets dat erg moeilijk is. Het doel houd ik voor ogen en ik heb al een online fotoboek opgezet. Mijn oude mountainbike fotografie website Beeldnieuws heb ik aangepast tot Beeldnieuws, Oldenzaal Anno Nu, om zo al mijn foto’s te kunnen laten zien.

Één van de doelen is het maken van een fotoboek over de vele volkstuinen die langs het spoor liggen. Daarvoor heb ik een nieuwe lens (Fisheye) en een statief (dat tot acht meter hoog kan) gekocht. In het najaar ben ik begonnen, misschien niet de juiste periode, maar het begin is er en dat gaf me veel motivatie om dit door te gaan zetten. Ik wil toch eerst graag zien hoe iets gaat worden en niet onbelangrijk of het kan gaan lukken.

gefotografeerd

lens gekocht

statief 8 meter hoog

gestart met twee fotoprojecten waar ik waarschijnlijk enkele jaren over ga doen om ze

De tuin gedaan

boven verdieping geschilderd

nieuwe auto