H.M. Corwinstraat 28, 7576 ZD Oldenzaal
06 53 51 35 50
peter@buildtolink.com

Overname

Overname

Enkele maanden geleden heeft Tonny Bonnes mijn gevraag of ik BonnDesign, zijn bedrijf wou overnemen. Na gezien te hebben dat het om leuke websites en klanten ging waarbij ik het gevoel had dat het wel bij Build to Link zou passen heb ik besloten om het te doen. De Willem Willink Stichting, Art Brut Kik, Auto Arjan, Simon Smit fotografie, Intiutiefschilderen, Glane, Kleur-echt en het Ringenaldersbos behoren nu tot mijn klanten. De nieuwe klanten zijn heel divers en toch liggen ze allemaal dicht bij elkaar. De WillemWillink Stichting is bijvoorbeeld een Fonds ter bevordering van het algemeen sociaal-cultureel werk, Art Brut Kik is een kunstgallerie waar alle kunstenaars een beperking, aandoening verstandelijk of psychisch hebben. Kleur- echt,  Intiutiefschilderen maken schilderijen en kaarten en Simon Smit Fotografie maakt op Texel de mooiste foto’s. Glane is de website om de bewoners van het kerkdorp van de gemeente Losser op de hoogte te houden van wat er allemaal gebeurt is, gebeurt en staat te gebeuren in het dorp. De overname leek heel gemakkelijk te gaan, maar zoals zo vaak komen er toch wel wat tegenslagen. Tonny had de klanten natuurlijk op de hoogte gebracht van de overname en ook hebben we samen een mail verstuurd om de klanten er op te wijzen BonnDesign op 1 januari 2024 stopt met zijn activiteiten. De meeste van de klanten van BonnDesign waren enthousiast, ze waren blij dat Tonny voor hun voor een oplossing had gezocht in de vorm van Build to Link. Nu is het aan mij om het werk van Tonny op mijn manier voort te zetten. De meeste klanten heb ik al gesproken en bezocht en voor sommigen gaat het verder zo het bij BonnDesign ging en anderen willen een nieuwe start. Er ligt een mooie uitdaging voor Build to Link om ook deze klanten van een goede, eenvoudige en goed werkbare website te voorzien. Alles is overgezet naar de hostingpartij waar ik nu al jaren mee werk. Alle websites en e-mail loopt zo het hoort en dit zorgt ook bij de nieuwe klanten voor vertrouwen in Build to Link.

Nu eind december is de overname bijna geheel geregeld, nog enkele kleine dingen en op 1 januari 2024 kan Tonny Bonnes de deur met een gerust hart achter zich dichttrekken.

… Nog meer overname, ook mijn ex werkgever Hans Beerens van Studio Beerens kwam na negen jaar met de vraag of ik de paar websites die hij nog had draaien wou overnemen. Hier heb ik wel iets langer over moeten nadenken.
Passen deze klanten nog wel bij mij, zijn dit de klanten/websites die ik wil?
Na wikken en wegen heb ik besloten het toch te doen. Het gaat hier om maximaal vijf klanten en het contact is gelegd enkelen hebben al een reactie gegeven en zien het wel zitten met Build to Link. Twee van de websites moeten zeker vernieuwd worden omdat deze verouderd en niet meer veilig zijn. In januari gaat het verder met de overname van de websites van Studio Beerens.

Fijne feestdagen en een geweldig en gezond 2024.