H.M. Corwinstraat 28, 7576 ZD Oldenzaal
06 53 51 35 50
peter@buildtolink.com

Waarom juist wel een website?

Waarom juist wel een website?

  1. Het telefoonboek of de goudengids om een bedrijf, adres of telefoonnummer te zoeken, is al jaren verdwenen, we zoeken nu op het internet met Google.
    Zoekopdrachten geef je in de zoekmachine, Google. (net nog…om op deze website te komen of om een leverancier te vinden?) Dus des te meer reden om zelf ook goed zichtbaar te zijn op internet.
  2. Al je gegevens staan op jouw bus … dus duidelijk en leesbaar
  3. De website is je visitekaartje-online. Mogelijke klanten krijgen door jouw website een eerste indruk van jouw bedrijf zonder dat ze bij je langs hoeven te komen. En met een call to action knop kunnen ze direct contact met je opnemen voor meer info of eenafspraak.
  4. Is jouw website op en top in orde, dan laat je door middel van de website de kwaliteit van jouw bedrijf zien. Dus door een goede website kun je het verschil maken en de kans om voor jou te kiezen aanzienlijk verhogen.
  5. Jouw huisstijl zal ook in de website worden doorgevoerd, zo herkennen bezoekers en dus mogelijke klanten jouw bedrijf.
  6. De website draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf. De website is het visitekaartje-online.
  7. De contact gegevens zijn altijd toegankelijk voor iedereen.
  8. Door de website kunt je perfect communiceren met mogelijke klanten of handelspartners. Immers, de informatie op de website is altijd up-to-date en beschikbaar.