H.M. Corwinstraat 28, 7576 ZD Oldenzaal
06 53 51 35 50
peter@buildtolink.com

mijn logo

Waarom een verandering en dus twee logo's voor Build to Link?

Een logo, ook dat van Build to Link verandert soms.

Waarom?

De verandering gaat samen met een verandering heb doorgemaakt en nog aan het maken ben. De naam is natuurlijk het zelfde gebleven, de verandering zit hem in het vierkantje in het oude en het “steenmannetje” in het vernieuwde logo.

Wat betekent het steenmannetje in het logo?

steenmannetje in het logoDe verandering: het vierkantje, dat het doolhof in de internetwereld voorstelde is vervangen door een stapeltje “steentjes”, het “steenmannetje”. Het “steenmannetje” is een stapel stenen dat meestal wordt gebruikt om een pad of de top van een berg te markeren. Misschien heb je ze wel eens gezien tijdens een wandeling in de bergen. In de onherbergzame gebieden rapen wandelaars/reizigers stenen en leggen die op elkaar en zo vormen ze een “steenmannetje”.

Het “steenmannetje” is nu het symbool in het logo. Het symbool van het pad dat Build to Link gaat. De kleuren van het logo zijn gelijk gebleven Paars , Roze en Grijs.

Hebben de kleuren in het logo ook een betekenis?

Paars, spiritualiteit, religie, gezondheid, creativiteit, rijkdom, koninklijk, luxeis een combinatie van rood en blauw.
Rood een dynamische, actieve kleur en blauw is een verkoelende, kalmerende kleur. Paars is de warmste kleur van alle koele kleuren. De kleur paars staat voor spiritualiteit, religie, gezondheid, creativiteit, maar ook  rijkdom, koninklijk en luxe worden door paars aangegeven.

motivatie, intuïtie, bemiddeling, plezier, vrouwelijk, liefdestaat voor motivatie, intuïtie, bemiddeling, plezier en net als rood staat het voor de liefde, maar het wordt vooral gezien als vrouwelijke kleur. Geboorte en vruchtbaarheid kan ook met roze geassocieerd worden.

luxe, zakelijk, ervaren, saai, kwetsbaarheid, neutraalstaat voor luxe, zakelijk, ervaren, saai, kwetsbaarheid en neutraal.

Peter, steen, rots betekent “steen”.
Peter is afgeleid van het Griekse woord petros (πετρος; Proto-Indo-Europees: pattra), dat rots betekent.
Volgens het nieuwe testament heeft Jezus aan de apostel Petrus de bijnaam Kepha (Aramees voor “rots”) gegeven.