H.M. Corwinstraat 28, 7576 ZD Oldenzaal
06 53 51 35 50
peter@buildtolink.com

Over Build to Link

Build to Link websitebouw groot in website hulp aan kleine bedrijven.

websitebouw | Oldenzaal | Build to LInk | Websites | Twente | Hengelo | Dinkelland | Enschede | online visitekaartje

Build to Link websitebouw Oldenzaal kan voor elke branche een website bouwen de focus ligt op startende ondernemers en eenmanszaken / ZZP’ers. Van paramedische en spirituele zorg tot transportbedrijven en van psycho-energetische therapeuten, acupuncturist, aurahealer tot metaalindustrie bijna iedereen kan bij Build to Link terecht voor de passende website.

Build to Link websitebouw Oldenzaal is er niet om moeilijke websites te bouwen, op die ingewikkelde en lastig te onderhouden website zit u waarschijnlijk niet te wachten.

  • Eenvoudig,
  • doeltreffend,
  • overzichtelijk en
  • vindbaar,

daar heeft u iets aan, zo heeft u het meeste rendement van uw website. Build to Link betekent: een goede verbinding leggen tussen u en uw (mogelijke) klanten. Dat is waar ik, Peter Willemsen, als eigenaar van Build to Link en websitebouwer sterk in ben.

Websitebouw om te verbinden: Build to Link

Het ontwerp van uw website is belangrijk, het is het visitekaartje van uw bedrijf. Een mooi uitziende en goed opgebouwde website levert u meer respons op. De website moet aansluiten bij uw huisstijl, daar zorgt Build to Link websitebouw natuurlijk voor. Bezoekers van uw website moeten in één oogopslag de mogelijkheden van uw bedrijf kunnen zien. Wanneer, u ook regelmatig aanpassingen aan de website doet, nieuwe teksten, een blog bijhoud of foto’s plaatst zullen bezoekers vaker uw website komen bezoeken.Website hulp aan kleine bedrijven

Runt u een klein bedrijf, werkt als zelfstandig professional of wilt u gaan starten met een onderneming dan zitten we alvast op één lijn. Als zelfstandig ondernemer ken ik immers uw wereld. En weet ik dat werken aan een website veel tijd kost en meestal kunt u die tijd wel beter gebruiken. Daarom zet ik als ervaren websitebouwer mijn bedrijf, kennis en tijd in voor het bouwen van uw site. Korte lijnen en dat voorkomt ruis.

Zo werkt het prettig samen

Staat u open voor advies, kritische vragen en praktische oplossingen? Zo werkt Build to Link websitebouw namelijk. Dat ziet u ook terug in het eindresultaat: een praktische, simpele en doeltreffende website. Zonder toeters en bellen en wel vindbaar zijn op en via internet.

Eenvoudig en duidelijk

Websites draaien in de beleving van Build to Link websitebouw om eenvoud en duidelijkheid. Het is daarom belangrijk om goede duidelijke en overzichtelijke website te hebben die werkt zoals u dat graag ziet en uw bezoeker dat verwacht. Daarom deelt Build to Link websitebouw graag haar kennis met u en kan de website bouwen die u verwacht.

Prettig en met succes

Als vakman zit ik vol enthousiasme. Dat ziet u terug in prettige gesprekken en in een spontane manier van werken. Met alle plezier stop ik met Build to Link websitebouw dan ook alle tijd die nodig is uw opdracht. Omdat het resultaat telt! Spreekt mijn verhaal u aan? Maak dan een afspraak en u zult zien dat we een soepele en prettige samenwerking krijgen met een heldere website tot gevolg.

 

groot in website hulp aan kleine bedrijven

De sterke kant van Build to Link websitebouw Oldenzaal is het maken van doeltreffende websites, met veel gevoel voor klant en bezoeker.

 Build to Link websitebouw maakt websites en visitekaartjes online voor klanten in verschillende sectoren.