H.M. Corwinstraat 28, 7576 ZD Oldenzaal
06 53 51 35 50
peter@buildtolink.com

Over Build to Link

websitebouw om te verbinden

Websites bouwen om te verbinden: Build to Link

Websites bouwen in en rond Oldenzaal, dus in het oosten van het land door Build to Link betekent: een goede verbinding leggen tussen u en uw (mogelijke) klanten. Dat is waar ik, Peter Willemsen, als eigenaar van Build to Link en websitebouwer sterk in ben.

Groot in website hulp aan kleine bedrijven

Runt u een klein bedrijf of werkt u wellicht als zelfstandig professional? Dan zitten we alvast op één lijn. Als kleine zelfstandige ken ik immers uw wereld. En weet ik dat u de tijd ontbreekt om met uw website bezig te gaan. Daarom zet ik als ervaren websitebouwer mijn kennis en tijd in voor het websites bouwen en het onderhouden van uw site. Lekker korte lijnen dus en dat voorkomt ruis.

Zo werkt het prettig samen

Uw website laten bouwen en onderhouden door Build to Link betekent: een goede verbinding leggen tussen u en uw (mogelijke) klanten. Dat is waar ik, Peter Willemsen, als eigenaar van Build to Link en websitebouwer sterk in ben.Staat u open voor advies, kritische vragen en praktische oplossingen? Zo werk ik namelijk. Dat ziet u ook terug in het eindresultaat: een praktische, simpele en doeltreffende website. Zonder toeters en bellen. Maar mét eventuele inzet op het vindbaar zijn via internet.

Eenvoudig en duidelijk

In mijn beleving draaien websites meer om eenvoud en duidelijkheid dan om flitsende looks. Dus vind ik het belangrijker dat u een website krijgt die werkt. Daarom deel ik graag mijn kennis met u en ga ik meer voor de inhoud dan voor een mooi pak. Letterlijk en figuurlijk. En de mooie uitstraling? Daar help ik u waar nodig  graag mee vanuit mijn kwaliteit als fotograaf!

Prettig en met succes

Als vakman zit ik vol enthousiasme. Dat ziet u terug in prettige gesprekken en in een spontane manier van werken. Met alle plezier stop ik dan ook meer tijd in uw opdracht dan we financieel afspreken. Omdat het resultaat telt. Spreekt mijn verhaal u aan? Maak dan een afspraak en u zult zien dat we een soepele en prettige samenwerking krijgen met een heldere website tot gevolg.

Bent u ook enthousiast geworden? Bel, mail of WhatsApp me voor een uitgebreidere kennismaking!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies " daarmee dragen cookies bij aan een prettige website-ervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten